Meer weten? Contact & route

't Fissertje

Varen in een echte Van Wijk sloep

Een wereld van verschil

Sloep huren

Zeilen in een Randmeer zeilboot

Dé open zeilboot voor de sportieve zeiler

Zeilboot huren

Whaly motorboot

Robuust & betrouwbaar

Motorboot huren

Stand up paddling

Sportief genieten

SUP huren

Van Wijk 550 sloep

Vanaf €99,00

Huur een luxe Van Wijk 550 sloep en vaar over de Kagerplassen langs Warmond naar Leiden, het Braassemermeer of de Westeinderplassen. Duidelijke vaarinstructies en 100% vaarbewijsvrij!

Stuurwiel

De stijlvolle en laagdrempelige Van Wijk 550 sloep zorgt ervoor dat iedereen van volwaardig vaarplezier kan genieten.

De Van Wijk 550 is met recht een boot voor iedereen. Zo is de sloep eenvoudig te besturen, zijn de banken zeer comfortabel gevormd voor zowel de oudere als de jongere zeelieden en zorgen de hoge vrijboorden voor de veiligheid die de kleinsten kunnen gebruiken. Voor welk doeleinde en vaargezelschap de boot ook wordt gehuurd, hij sluit er altijd perfect bij aan. Daarnaast heeft Sloepverhuur ’t Fissertje geen reclame of andere stickers op de sloep geplaatst, zodat deze echt als je eigen schip aanvoelt.

Wanneer je met een klein gezelschap comfortabel de Kagerplassen of de grachten van Leiden wilt ontdekken, doe je er goed aan om te kiezen voor een Van Wijk 550 motorsloep. Het kleine broertje van de Van Wijk 621 doet qua comfort en gebruiksvriendelijkheid niets onder aan zijn grote broer. De Van Wijk 550 is de kleinste uit de reeks sloepen, maar is net als elk ander model zeer volwassen en stabiel. Bovendien zou je zelfs kunnen stellen dat de term “kleinste” hier misplaatst is, aangezien het nog steeds om een sloep met een lengte van 5,50 meter en een breedte van 2,30 meter gaat. Voor een een groep tot 8 man zorgt dat ervoor dat niemand beenruimte te kort komt. Kies dus snel voor om bij Sloepverhuur ’t Fissertje een van Wijk 550 sloep te huren.

Specificaties

Tekst na kop
huren aan de Kaag
subkop
Sloep huren en over de Kagerplassen naar Leiden varen
Video url
https://www.youtube.com/watch?v=D9kDkS652J0
Categorie
sloep
Hoeveelheid
1
Lengte
5,50 m
Breedte
2,30 m
Hoogte
1,05 m
Diepgang
0,45 m
Maximaal aantal personen
8
Motor
Yanmar 14 pk 2 cilinder
Iconen
Array
Meta title
Van Wijk 550 sloep huren op de Kaag | 't Fissertje sloepverhuur Zuid-Holland
USP kop
Sloep huren in Zuid-Holland varen naar Leiden
USP tekst

Je huurt een sloep aan de Kaag: de bakermat van de Nederlandse watersport! Het oudste watersportgebied van Nederland met een prachtig natuurgebied in het Groene Hart van de Randstad.

Wanneer je een sloep huurt bij ’t Fissertje in Zuid-Holland krijg je gratis een kaart van de omgeving, maar je bent natuurlijk vrij om je eigen invulling te geven aan je vaarroute. Geniet van Warmond of Oegstgeest aan de Kagerplassen, vaar over de Grachten van Leiden of maak een tocht over het Braassemermeer en de Westeinderplassen.

De prijzen van de sloep die je bij ons huurt zijn alijtd inclusief vaarkaart, brandstof, schoonmaakkosten en btw. Zo kom je achteraf nooit voor verassingen te staan!

Beschikbaarheid Nu boeken
Vorige pagina

Moodfilms

© 2023 Jachthaven 't Fissertje Design en techniek door AddNoise internet & design Sitemap Disclaimer