Meer weten? Contact & route

't Fissertje

Varen in een echte Van Wijk sloep

Een wereld van verschil

Sloep huren

Zeilen in een Randmeer zeilboot

Dé open zeilboot voor de sportieve zeiler

Zeilboot huren

Whaly motorboot

Robuust & betrouwbaar

Motorboot huren

Stand up paddling

Sportief genieten

SUP huren

Van Wijk 621 sloep

Vanaf €119,00

Van Wijk 621 sloep huren en varen op de Kagerplassen en Leidse grachten. Duidelijke instructies en 100% vaarbewijsvrij. Prijzen inclusief vaarkaart, brandstof en schoonmaakkosten!

Stuurwiel

De van Wijk 621 sloep ademt luxe, klasse, energie, en persoonlijkheid. Wat ons betreft dé topper om jezelf te verwennen op en om de Kagerplassen.

De grotere broer van de Van Wijk 550 heeft veel weg van zijn kleine broertje, net zo laagdrempelig en functioneel. Toch zal je bij gebruik merken dat de iets bredere en langere sloep op een aantal punten zich onderscheidt in verfijndheid. Uiteraard is de extra beenruimte voor velen al genoeg reden om iets hoger in te zetten met de Van Wijk 621 motorsloep. Daarnaast zorgt de ietwat diepere bodem van de boot voor wat extra veiligheid voor de kleinste zeelieden.

Huur je een Van Wijk 621 bij Sloepverhuur ’t Fissertje, ben je volledig voorbereid op ultiem genieten. Ongeacht je vaargezelschap heb je zeeën van ruimte in de sloep dankzij een lengte van maar liefst 6,21 meter en een breedte van 2,35 meter. Tel daarbij op dat je voor deze sloepen geen vaarbewijs of vaarervaring nodig hebt en het eindresultaat is dat slechts een boeking nog in de weg staat van een heerlijke en onbezorgde tijd op de Kagerplassen en omgeving! Uiteraard is ook de van Wijk 621 uitgerust zonder reclame of andere bestickering, daardoor voelt een sloep huren bij Sloepverhuur ’t Fissertje alsof je jouw eigen sloep ophaalt!

Specificaties

Tekst na kop
huren op de Kagerplassen
subkop
Sloep huren vanaf toplocatie op Kaageiland nabij Leiden
Video url
https://www.youtube.com/watch?v=DKXWw3AVR2Y
Categorie
sloep
Hoeveelheid
2
Lengte
6.21 m
Breedte
2.35 m
Hoogte
1,15 m
Diepgang
0.50 m
Maximaal aantal personen
10
Motor
Yanmar 21 pk 3 cilinder
Iconen
Array
Meta title
Van Wijk 621 sloep huren op de Kaag | 't Fissertje sloepverhuur Zuid-Holland
USP kop
Sloep huren in Zuid-Holland varen naar Leiden en Warmond
USP tekst

Een dagje op en rondom het water van de Kaag en de Kagerplassen start met het huren van een sloep bij Jachthaven 't Fissertje in Zuid-Holland. Het schilderijwaardige Kaageiland is onze thuisbasis en de ideale locatie in Zuid-Holland om een dag onbezorgd te genieten op én van het water.

Huur een sloep en vaar vanaf Jachthaven 't Fissertje in Zuid-Holland vaar je in een mum van tijd naar Leiden, Warmond of Oegstgeest.

Je kunt bij ons een sloep huren zonder vaarbewijs. De boten zijn 100% vaarbewijsvrij en inclusief duidelijke vaarinstructies! Ook is het mogelijk om met een kapitein aan boord te varen.

Beschikbaarheid Nu boeken
Vorige pagina

Moodfilms

© 2024 Jachthaven 't Fissertje Design en techniek door AddNoise internet & design Sitemap Disclaimer