Meer weten? Contact & route

't Fissertje

Varen in een echte Van Wijk sloep

Een wereld van verschil

Sloep huren

Zeilen in een Randmeer zeilboot

Dé open zeilboot voor de sportieve zeiler

Zeilboot huren

Whaly motorboot

Robuust & betrouwbaar

Motorboot huren

Stand up paddling

Sportief genieten

SUP huren

Randmeer zeilboot

Vanaf €49,00

Randmeer zeilboot huren aan de Kaag inclusief vaarkaart, brandstof en schoonmaakkosten! Duidelijke instructies en zeildiploma niet verplicht!

Zeilbootverhuur ’t Fissertje biedt de mogelijkheid om een heerlijke open zeilboot te huren. Zo kan je bij ons de Randmeer Touring huren, deze open zeilboot is al ruim 50 jaar dé keuze van de sportieve zeiler. Uiteraard geldt, zoals voor elke zeilboot, dat enige zeilervaring zeker van pas komt. Toch is deze ruime, stabiele kielboot zeer gebruiksvriendelijk. Om je gemak wat te vergroten, kan je een zuinige en schone 5pk viertakt Yamaha-buitenboordmotor erbij huren.

Het ontwerp van de Randmeer Touring is over de jaren heen flink verbeterd, onze zeilboten zijn dan ook van alle gemakken voorzien. Zo is de boot zelflozend, heeft ze een vaste kiel, rolfok en doorgestoken roer. De randen van de kuip lopen vlak af en zorgen er zo voor dat ze zeer comfortabel zitten.

Kies voor een Randmeer en verken de prachtige Kagerplassen, een heerlijk manier om het drukke dagelijkse leven volledig achter je te laten. Je meert gegarandeerd volledig opgeladen weer aan na een dagje zeilen op deze zeilboot. Zeilen blijft een van de mooiste manieren om te water te gaan...

Wacht niet langer en ga voor de zeilbootverhuur van Jachthaven ’t Fissertje! Want niet alleen de Randmeer is van alle gemakken voorzien, de jachthaven is dat ook. De heerlijke hapjes en drankjes, het zonovergoten terras en altijd goed gezinde personeel zorgen voor een ideale dag uit. Met wie, wanneer en hoe lang je ook het water op gaat, een Randmeer zeilboot huren is altijd de juiste keus.

Specificaties

Tekst na kop
huren op de Kaag
subkop
Open zeilboot huren aan de Kagerplassen nabij Leiden
Video url
https://www.youtube.com/watch?v=t0WrmxAlmM8
Categorie
open zeilboot
Bouwjaar
2017
Hoeveelheid
5
Lengte
6,50 m
Breedte
2,10 m
Hoogte
8,35 m
Diepgang
0,75 m
Maximaal aantal personen
6
Motor
Yamaha 4-takt 5 pk (optioneel)
Meta title
Randmeer zeilboot huren op de Kaag | 't Fissertje zeilbootverhuur Zuid-Holland
USP kop
Zeilboot huren in Zuid-Holland varen naar Leiden en Warmond
USP tekst

Wanneer je een open zeilboot bij ons op Kaageiland in Zuid-Holland huurt kun je alle kanten van het Groene Hart in de Randstad ontdekken: verken Warmond aan de Kagerplassen of ga richting Leiden. Maak een zeiltocht via het Braassemermeer naar Alphen aan de Rijn of zeil over de ringvaart naar de Westeinderplassen. Door onze centrale ligging op Kaageiland direct aan de Kagerplassen is het een uitvalshaven vanuit alle hoeken.

Een zeildiploma is niet verplicht om bij ons een Randmeer zeilboot te huren, wel dient er een ervaren zeiler aanwezig te zijn.

Wil je eten of drinken aan boord, maar heb je geen zin in gesjouw? Wij hebben een groot aanbod aan hapjes en drankjes voor aan boord van de zeilboot die je huurt. Ook hebben we fleece dekens, waterdichte tonnetjes, zwemvesten en zelfs bluetooth speakers voor op de boot!

Beschikbaarheid Nu boeken
Vorige pagina

Moodfilms

© 2023 Jachthaven 't Fissertje Design en techniek door AddNoise internet & design Sitemap Disclaimer